Ik deed mezelf eens iets cadeau

Hier schreef ik er al over: Lotte Martens was voor mij dé ontdekking van de DIY Fashion Fair van La Maison Victor. Later bleek dat: 1. ze in Kessel-Lo woont en werkt; 2. haar kinderen naar dezelfde school gaan als de onze; 3. ze de zus is van een ex-collega. Iets met een kleine wereld, je weet wel.

Tussen de prachtige stoffen van haar collectie 'Flowers for Pia' heb ik nog niet kunnen kiezen, dus mijn winkelmandje bij Bambiblauw blijft voorlopig enkel virtueel, maar afgelopen zaterdag sprong ik wel op de fiets voor haar stockverkoop van tapijten ...... en kwam ik thuis met dit mooie exemplaar!


Het was bedoeld om in de gang te leggen bij de voordeur, vandaar de groentinten, maar ik én meneer lielebeesje vonden het daar te mooi voor en zo werd het prompt gepromoveerd naar het schuifraam aan de keuken.
Intussen droom ik van de bijpassende lampenkap, alhoewel ... deze staanlamp kan me nog meer bekoren!


Foto gekregen van Lotte Martens


Ik ben enorm benieuwd naar haar nieuwe collectie (er komt zeker een koffiekopje van haar op mijn kerstverlanglijstje!), die online gaat op 13 december, en ik schreef de data van de kerstverkoop (13 en 20 december, telkens van 10u tot 18u) alvast in mijn agenda!

Nu nog even checken wanneer ik één van haar workshops kan volgen ...


11 opmerkingen

 1. Ooo... Mooi! Ook ik ging langs bij Lotte in Hasselt en had een aangename babbel met deze talentvolle dame. Die stoffen zijn heel knap! Ik kocht twee broches en droom stiekem van een kledingstuk dat daar heel goed bij zal passen. De data van de kerstverkoop staan ook hier in de agenda. Misschien tot dan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie weet!
   Oh, en die stoffen, ik kan eerlijk gezegd geen kledingstuk bedenken dat ze voldoende eer aan zou doen!

   Verwijderen
 2. Allé Els, ongelooflijk. Ik kreeg een aantal jaren geleden hetzelfde matje van Bart (die in mijn opdracht een verjaardagskado bij Lotte moest gaan kopen als ik weer eens in het buitenland zat). En ook ik vond het te mooi voor de voordeur. En ook bij ons belandde het matje aan de schuifdeur in de living. En eigenlijk heb ik maar van 1 ding spijt; dat is dat ik dat matje niet mee naar Chicago gebracht hebt. Het had een beetje Kessel-Lo naar Chicago kunnen brengen).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o WAW, ik ontdekte haar net en nu zie ik bij jou ook al zo'n mooie dingen! Leuke mat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ingeschreven voor de workshop met de placemats, spannend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog even meedelen dat Lotte en Anne supermeiden zijn! Ik was eventjes in België en kreeg een geweldig kadootje om mee te nemen naar Chicago. Jawel hoor, het groene matje!
  Allemaal in gang gezet door jouw blogartikel Els!
  Dikke bedankingsknuffel aan jou Els, aan Lotte die de mooiste prints creëert (en jou blog leest) en aan haar zus, mijn supervriendin Anne!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dikke knuffel terug trouwens!
   En proficiat aan Lotte met haar (eerste?) export naar Amerika! ;-)

   Verwijderen
 6. Wat een prachtige mat seg!
  Die zou ook niet misstaan aan onze keukendeur, de muren zijn daar limoengroen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.