Zali-ge-zonde-r

Een zalige zonde. En ook wel: zalig, maar iets gezonder dan gewoonlijk. Ik maakte voor mijn verjaardag namelijk brownies. Dat gebeurt hier ten huize lielebeesje wel vaker, maar deze keer was er toch een extraatje. Een extraatje in de vorm van 400 g rodebietenpuree. Geen kat die het rook, zag, laat staan proefde, tot ik zelf een ballonnetje opliet. 'Heel smeuïg,' werd er gezegd, 'minder zwaar dan anders'. Geslaagd dus!
Ik ben nochtans geen fan van rode biet. Als het in ons groentepakket zit, geven we het meteen weg of moeten we het na een paar nutteloze weken in de koelkast weggooien (schaam schaam). Maar nu niet meer, dus dankuwel, blogland (recept van Twee Meisjes in de Stad) en Pinterest!Brownie, vanilleijs en aardbeien, wat mij betreft de perfecte combinatie!


En voor u denkt dat dat hier een kookblog wordt: geen nood, er werd ook nog eens genaaid en véél geflockt! Coming soon ...

6 opmerkingen

 1. Het ziet er in elk geval lekker uit! En ik ben benieuwd naar de stoffige en flockuitspattingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idem met wortels ;)
  De zonde ziet er zelfs door mijn scherm heen overheerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan er mij niet meteen iets bij voorstellen maar ik wil het zeker eens testen. Het ziet er in ieder geval fantastisch uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vorige week merkte ik dit receptje op in de bond (BGJG), maar nog niet van gekomen. Dit weekend gaat het hier gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.