Dienstmededelingen

Ik kreeg 'm in het verleden al twee keer, dé award, en over de laatste dagen gespreid kwamen daar nog eens vijf keren bij. Dus, een welgemeende dankjewel aan MaMarieJanne, mevrouw Khadetjes (beide lang geleden), Petite Bout de ChouLieveke en Zus, Miz Olilie, Homemade by Sarah en Lokakid! Hehe, stuk voor stuk toffe blogs waar ik die nominaties kreeg!

Helaas ben ik niet zo'n kettingbrief-mens en daarom wordt de award ook niet doorgegeven (ik zou het trouwens, net als jullie allemaal, veel te moeilijk hebben met kiezen). Nadat ik hier de laatste weken ook nog een paar Hermannen heb gevoed, gevijvendeeld en met liefde heb doorgegeven, steekt de ketting-overkill een beetje de kop op (niet slecht bedoeld hoor!).

Maar ik wilde ook niet helemaal ondankbaar zijn en daarom heb ik bij de vijf laatste blogs rechtstreeks in de reacties een aantal vragen beantwoord (zie links hierboven achter de blognamen). Wie dat wil, kan dus heel wat over mij te weten komen!

Zo, dat gezegd zijnde, ga ik dringend op zoek naar nog een paar extra volgers, zodat ik boven de magische grens van 200 volgers kom (al durf ik die van Blogger en Bloglovin' gerust samen te tellen en dan zit ik nu al safe)! ;-)

3 opmerkingen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.