En de winnaar ... ben ik - bis

Ik volg al een tijdje de berichten van Made by Rae, maar sinds ik daar laatst het Washi Dress-patroon bestelde, misschien nog wel iets aandachtiger. En ook wel omdat daar een 'Celebrate the Boy'-reeks liep.
 
Net omwille van die festiviteiten hield ze verschillende giveaways van sponsors. En uit 569 inzendingen was ik de gelukkige winnaar van 4 yards tricotstofjes naar keuze (weliswaar uit de sectie jongensstofjes) uit de webshop van The Fabric Fairy!
 
Minder dan een week nadat ik mijn keuzes had doorgegeven, belde de postbode al aan met mijn pakje uit Amerika.

 
Ziet ne keer hoe schoon. Van die dino's kocht ik een grote lap, bedoeld voor een Charlie en / of een trui met kap voor Thias. De fietsjes zijn gemaakt van PUL fabric, een materiaal dat onder andere gebruikt wordt voor herbruikbare luiers, maar ik heb er heel andere plannen mee (helaas pas voor volgende winter waarschijnlijk). Alleen de space-stof valt wat tegen. Die is iets te babyachtig naar mijn goesting, maar wie weet ooit nog wel geschikt voor een kraamcadeautje.
 
Nu nog snel mijn tricotangst overwinnen / een overlock kopen en alles komt in orde. ;-)

P.S.: Bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige bericht over de-tas-die-stiekem-ook-een-rugzak-was!
 

5 opmerkingen

  1. De dinostof is heel mooi,zal mooi zijn voor een trui.
    Onze zoon noemt trouwens ook Tyas(23j)
    Groeten ,Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die fietsjes zijn zo tof! Ik kwam ze tot nu toe enkel tegen in katoen, maar de rekbare versie zou hier ook een kleine bekoren denk ik :)

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.