Geen sneeuwballen maar ijsballen

Het is wat stil op het naaifront, ik heb een winterdipje vrees ik. Dus bloggen we maar even over iets anders. 'Vorigvorig' weekend vierden we hier in de straat onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het was toen nog vollebak aan het vriezen en sneeuwen, de ideale gelegenheid om deze pin eens uit te testen.


Helaas was onze diepvriezer vol en heb ik de ballonnen pas de avond ervoor buitengelegd. Ze waren dus niet helemaal bevroren en ik moest bijna al het gekleurde water er weer uit gieten, maar ik vond ze toch geslaagd en ze hebben onze voordeur gesierd tot de dooi inzette!
 
Mijn prijsvraag / giveaway is precies wat moeilijk ... Komaan mensen, een goeie tip is voldoende (dat van die patronen en schetsen was een grapje hoor)!

6 opmerkingen

 1. Leuk! Ga ik volgend jaar tijdens de winter ook eens doen met mijn kleutertjes! Liefs, Charon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb het dit jaar ook gedaan, met felle kleuren :) fot's staan op mijn blogs www.threeforaparty.blogspot.com en www.deoptocht.blogspot.com, groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die ballen! Dank voor je leuke tip op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb ik dit jaar ook geprobeerd ... maar inderdaad die worden minder snel ijsbol dan gedacht ... bij mij zijn er een paar in mijn handen kapot gesprongen ... de rest heb ik nog een paar nachtjes laten vriezen en toen waren ze perfect.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.