My Strip Tee


Ergens middenin de zomervakantie zag ik de oproep van Madeit Patterns om hun nieuwste T-shirtpatroon te pretesten. De Strip Tee is een geweldig eenvoudig patroon, supersnel om te maken, maar toch met een tof accent. Helemaal mijn ding dus.

Enkele weken geleden hebben Olu en Anna het patroon gelanceerd en intussen is er al een heuse Strip Tee Challenge gepasseerd, dus het werd hoog tijd om mijn versie te tonen!


De Strip Tee is een top met aangeknipte vleermuismouwen. Je maakt ‘m met of zonder de kenmerkende strip in het rugpand en er zijn twee manieren om de halsboord af te werken, that’s it!


Testjes doen we met restjes, dus haalde ik mijn geliefde combinatie van petrol- en donkerblauwe tricot nog eens boven. Tip: kies stoffen die zo soepel mogelijk vallen, dan valt je top des te mooier.


Scroll zeker eens een keertje door Instagram met de hashtag #mystriptee of #stripteeteamchallenge en je komt de mooiste resultaten tegen!


Ik kreeg dit patroon van Madeit Patterns in ruil voor mijn bijdrage aan de pretest, maar wat ik hier schrijf, is uiteraard 100 % mijn eigen mening!

Patroon: Strip Tee van Madeit Patterns (er is trouwens ook een tienerversie!).
Tricot met print: Megan Blue Fabrics - Infinity Stoffen.
Donkerblauwe tricot: Infinity Stoffen.

4 opmerkingen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.