Da's echt cool, zo'n kaleidoscoop!

"Da's echt cool (maal 154)!", dat is zo ongeveer het enige wat de kinderen zeiden terwijl we een kaleidoscoop maakten met het knutselpakket dat we mochten testen dankzij Blabloom. En dat is ook wat ze nu nog elke keer zeggen als ze het ding in hun handen hebben.

Ik geef het toe: ik kende Blabloom niet, en dat terwijl de winkel in mijn 'hometown' Houthalen ligt! Als excuses kan ik wel inroepen dat 't centrum en oost in twee verschillende werelden liggen (Houthalen is groot hoor) en dat ik nu toch al bijna mijn halve leven daar niet meer woon. Maar goed, jij hebt vanaf nu geen excuus meer, want ze hebben ook een webshop.


Da's cool, mama!


Blabloom staat voor 'kinderproducten met een plus': gezond, veilig, ergonomisch en ecologisch. Om degelijk advies te kunnen geven over hun producten, maken Annelies en Kim onder meer gebruik van de bevindingen en ervaringen van testers. Toen er een oproep verscheen voor testers voor dit knutselpakket, waren wij meteen kandidaat. Als je het rondslingerend knutselgerief hier thuis ziet, weet je waarom: alle knutseluitdagingen worden hier (vooral door Lene) met beide handen aangenomen!

Ik kende Seedling niet, maar het is een bedrijf uit Nieuw-Zeeland en daar heb ik altijd een boontje voor, want om één of andere reden heb ik het gevoel dat ze 'down under' altijd een stapje voor zijn qua producten met een plus (ok, dat wij er op huwelijksreis zijn geweest, heeft er misschien ook iets mee te maken).


Da's echt cool, mama!


De verpakking kon mij alvast bekoren: mooi, 100 % gerecycleerd en 100 % recycleerbaar. Maar toen we dat mooie pakketje opendeden, bleek alles vast te zitten, even vast als het gemiddelde Little People-huis van Fisher Price. Dat vonden we toch een klein minpuntje.


Cool!


Het pakket zelf maakte daarentegen alle verwachtingen waar: je kindje kan knutselen en iets unieks creëren, het wordt gestimuleerd om uit te zoeken hoe het moet en je hulp te vragen. Het eigenlijke knutselen duurde niet zo heel lang, behalve het versieren dan, maar de verwondering dat ze zelf zoiets moois hadden gemaakt, was echt tof. Nog een klein minpuntje was dat de handleiding niet helemaal klopte / duidelijk was, maar het was leuk om dat samen op te lossen.


Wooh, cool!


Nu, achteraf, wordt de kaleidoscoop geregeld van de vensterbank genomen om zelf nog eens te kijken ("Ooohh!") en moet iedere bezoeker er ook aan geloven!


Kijk, mama, da 's echt cool!


Ik vind het knutselpakket niet echt goedkoop, maar een kaleidoscoop maak je niet elke dag (ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wij hebben hier standaard geen prismaspiegels liggen) én met de overblijvende glitters, blingbling en stickers heeft Lene al uren geknutseld. Zwaar scoren bij de dochter dus. Er zijn trouwens knutselpakketten van Seedling in alle prijscategorieën, dus bij een volgend verjaardagsfeestje hou ik ze zeker in gedachten: wie wil er nu geen eigen draak, schild, vlindervleugels of toverstaf maken?


Oh, zo cool!


Je raadt het al eh? ;-)


We kregen dit product gratis om het te testen, maar deze review geeft 100 % onze eigen mening weer.

1 opmerking

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.