Whoop whoop!

Heel nieuwsgierig las ik hoe vele toffe blogsters voorbereidingen troffen om op Ge(s)tikte-Wijvenweekend te gaan. Een beetje jaloers las ik later de verslagjes van dat geweldig toffe naaiweekend: dat de locatie super was, dat er prachtige projectjes van onder de naaimachines rolden, dat er enorm veel gekletst werd, dat het zo'n tof gezelschap was ... maar ook dat de dames van goed gerief voorzien werden!

En toen kwam op de blog van Dieuwke & Sietse plots een berichtje dat er nog een goodie bag over was van het weekend. Raad eens wie 'm won? Yep! En raad eens wie daar enorm blij mee is? Yep! Tweemaal ikke!
Dankjewel, Daisy!
Dankjewel, sponsors!
En dankjewel, bpost, om het pakketje de volgende dag al af te leveren!

Ge-wel-di-ge spulletjes allemaal, al ben ik ook wel superblij dat ik nu op de reservelijst sta voor het volgende Ge(s)tikte-wijvenweekend! En al wens ik het natuurlijk niemand toe om af te vallen, ik wil wel dolgraag mee. ;-)En de doos ... die is ook al ingepalmd!

9 opmerkingen

 1. fijn voor je :) vooral die reservelijst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh hoe leuk dat je die goodybag gewonnen hebt.Ja zo'n weekend lijkt me ook zalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg. En volgende keer ben je er gewoon bij ... toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat weekend en die goodie bag waren de max! Geniet van de goodie bag en mss tot n volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof! Ik heb het ook allemaal fascinerend gevolgd, hun weekend :-) Misschien zelf zo iets in gang steken? Dan heb je geen wachtlijst en ik ben dan kandidaat nr 1 :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.