Ik deed het kunstje nog eens over

Dubbel winnen dus. Al zeg ik het zelf, ik kan er wat van. Nadat ik via Dingenzoekers Het Leuke Mamaboek van Lobke Gielkens won, begon ik 'm wel eventjes te knijpen wat mijn theorie betreft. Er zat dan ook meer dan een maand tussen, maar hopla, begin december won ik bij Loup-je het boek Van Naald tot Draad 2 van Elke Vanelderen, gesigneerd en al! Twee boeken na elkaar, dat noem ik dubbel winnen!
 

Oh kijk, een lielebeesje op de envelop!

 


 
Vervolgens besloot het lot / mijn geluk om er een reeksje van te maken, want niet veel later won ik bij Mammabelle een heel leuk pennenzakje. Perfect voor een paar pennen in de handtas.

 

Wat een leuk kaartje zat erbij!In de sport zou men zeggen: ik ging door op mijn elan, want in de bijzondere giveaway van Liesellove won ik dankzij Jace did it! een blogdate met een paar toffe blogmadammen, woehoew! Ik kijk er al naar uit om al die dames in levende lijve te ontmoeten!
 
Dankjewel, Jenske en Elke, Annelies, Lies en An!
 


Zo veel geluk, daar staat natuurlijk wat tegenover. Dit was maar een opwarmertje, ik broed namelijk ook nog op een giveaway voor mijn tweede blogverjaardag (die intussen gepasseerd is, maar Blogger hield mij een weekje offline)!
 

7 opmerkingen

 1. wauw! jij hebt echt wel geluk... En allemaal zo'n leuke give aways dan nog *jaloers*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jawadde, al dat geluk! Dat mag jij met véél plezier op ons afstralen :-))))
  Tot gauw!
  Gr
  An
  jace did it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gij zijt echt niet te doen, hé! Trouwens, fijn om je nog eens terug te zien. Al waren de omstandigheden niet echt ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Terug online, joepie! En zo'n leuke prijzen, lucky you!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh en leuke reeks hé van Katherine Pancol!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.