En wat deden wij zoal tijdens de vakantie?

Kijk maar even mee!
 
 
 

Ik tekende voor Lene een vakantiekalender, opdat ze een beetje zou weten wat er allemaal te gebeuren stond. Wie was thuis met haar, waar ging ze naartoe ... Geen fancy computerding, gewoon met de hand getekend. Mijn tekentalent overstijgt het niveau van het vierde leerjaar niet, maar dat begrijpt een kleuter des te beter. De kleuren van de dagen waren dezelfde als op school. Alle gebeurtenissen werden getekend, alle mensen kregen een eigen kleur. Uiteindelijk werd het ook een dagboek, er werd iedere dag wat bijgetekend. Af en toe hielp Lene mee met mannetjes tekenen of vakjes kleuren, maar meestal keek ze liever toe.
 
Laten we eens inzoomen.
 
 
 

 

 
Ik had op voorhand een overzichtje getekend van mogelijke vakantie-acitiviteiten en we hebben ze allemaal gedaan, op één na (een nachtje in de tent slapen is er niet van gekomen).
 
Dit wordt volgend jaar zeker herhaald (en dan zal ook Thias het wat beter begrijpen, al was hij nu al even enthousiast als Lene).
 
En voor u mij verdenkt van kinderarbeid, nog even dit: Lene is 2 keer een weekje naar de kinderopvang van mijn werk gegaan, voor haar is dat het 'kinderwerk'. Het bruine gebouw dat ik daarbij tekende, is het VAC in Leuven. De eerste keer was het thema 'De wereld in vogelvlucht', de tweede keer 'Spoken op zolder'. Die opvang viel trouwens reuze mee!

7 opmerkingen

  1. Goh wat grappig, vind ik een heel leuk idee! Zeker bijhouden wat dat is een mooie herinnering voor de kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oooooooh, dit vind ik geweldig tof ! En wij waren ook in Rochefort !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Cool!! Ik ging net vragen wat die spoken waren, maar was dus het thema van de opvang :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. tof gedaan (mijn tekentalent overstijgt zelfs dat van mijn kinders niet)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super tof zeg!!! Ik was al aan het denken dat ze zich wel vaak in een spook verkleed hadden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.