2 verjaardagen

Wie de vakantiekalender goed bekeek, weet al dat Lene midden augustus 4 jaar werd. Een weekje later vierden we het grote verjaardagsfeest voor dochter en zoon samen. En afgelopen zondag werd Thias 2 jaar.
 
Het is een reuzegroot cliché, maar wat gaat de tijd toch snel. Het lijkt nog maar net geleden dat ik al wachtende rondjes rond de vijver aan het ziekenhuis moest stappen. En kijk nu eens.
 
 
Lene is een toffe kleuter en wordt al echt een dametje, het liefst met een rokje aan en de nageltjes gelakt in felle kleurtjes. Ik val elke dag van mijn stoel bij haar megaslimme uitspraken (tja, mijn kind, schoon kind - en slim kind - natuurlijk).

 
Thias is een vrolijke peuter, snel met de beentjes en sinds enkele weken ook met de tong. Onze krullenbol is plots een spraakwaterval en is constant aan het babbelen of zingen (in de glo-ri-a!).

 
En soms slagen ze er zelfs in om zusterlijk / broederlijk samen te spelen.
 
Tot slot nog even een update van de eerste schoolweek:
 
 
En voor wie het zich afvraagt:
 • De kronen zijn van rubber. Hier wordt geen tijd gestoken in stoffen kronen. En het resultaat vind ik zeker zo leuk. De schildpad is trouwens een verwijzing naar Thias' geboortekaartje. Vorig jaar stond er gewoon één kaarsje op, dit jaar werd er een 2'tje bijgeplakt (twee kaarsjes zou nogal stom zijn, hij heet namelijk Thias en niet Thiias).
 • Meer info over het multimove-project vind je hier.

7 opmerkingen

 1. Proficiat aan de jarige kindjes!
  leuke foto's ze stralen!

  Super zo een kalender!
  lieve groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat, de kroontjes zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog een dikke proficiat voor Lene en Thias!
  En nu heb ik je blog ook gevonden ;-).
  Leuke rokjes trouwens! Neem er zeker maar eentje mee op weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onze zoon noemt Tyas (nu 22), zéér leuke naam trouwens,
  Groeten Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ontdekte hier net je blog, tof!
  Mooie kronen voor de jarigen! :-)
  Die vuilniskar op de foto waar ze zo mooi mee aan het spelen zijn, van welk merk is die? Mijn zoontje is ook net 2 geworden en is zot van vuilkarren. We hebben er al eentje van playmobil 123 maar deze is duidelijk een andere.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vuilniskar is van Duplo. Thias is ook helemaal 'into' vuilniskarren en andere camions. Er zit een mannetje bij met een schupje, een paar blokjes en een vuilniscontainer. Echt een hit hier.

   Verwijderen
  2. Oh tof zeg! Die ga ik eens opzoeken :-)

   Verwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.