Sun Daze Shorts


Een blogbericht over een short in december? Echt?? Ja hoor! Zoonlief draagt winter en zomer een short, ook op de koudste dagen, maar shorten kopen in dit seizoen, dat is een ander paar mouwen. ;-) De patroontest van Thread Faction Studio kwam dan ook als geroepen. Dat Liz een Australische patroonontwerpster is, verklaart natuurlijk veel wat betreft de timing van haar nieuwe collectie zomerpatronen ...


De Sun Daze Shorts zijn zo'n 'drop crotch'-model en eerlijk gezegd, ik zie het liever bij peuters-in-pampers dan bij mijn 9-jarige zoon met de lengte van 12-jarige. Zoonlief is echter heel blij met zijn warme short met zakken en zonder knooptouwtjes. De short ziet eruit zoals het hoort en patroon en handleiding zijn perfect. Op dat vlak zeker een aanrader dus.




Er staan op haar website trouwens nog een paar andere nieuwe patroontjes (short, rokje, romper), zo wat meer retro met biais rondom. Daar zie ik mijn dochter wel in rondlopen!


Ik kreeg dit patroon van Thread Faction Studio in ruil voor mijn bijdrage aan de test, maar wat ik hier schrijf, is uiteraard 100 % mijn eigen mening!

Patroon: Sun Daze Shorts van Thread Faction Studio.
Zwarte sweaterstof: Pauli.

4 opmerkingen

  1. brrr blote benen in de winter, ik krijg al kou als ik eraan denk. maar wel een heel mooie short zeg

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! En ik weet het: blote benen, geen onderlijfje, geen sjaal of muts. Ik snap niet hoe hij het doet!

      Verwijderen
  2. Wel een hele toffe short hoor, maar in de winter, brrrr

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik denk dat hij dit jaar alleen op skivakantie een lange broek zal dragen ...

      Verwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.