Flocking not so good

Ik zag op Pinterest deze pin en maakte vervolgens, samen met de dochter, dit:


Over de kleurkeuze had ik niets te zeggen en als de perfectionist in mij niet de bovenhand had gehaald, dan had ze alles nog zelf uitgeknipt ook (foei, ik had haar moeten laten doen, ik weet het, vooral ook omdat ik het daarna zelf vakkundig verknald heb!). Dit klusje dateert trouwens nog van uit het tijdperk dat de Cameo ongeduldig in zijn doos zat te wachten om uitgepakt te worden.

Een vlieger dus. In plaats van een stiksel als touwtje wilde ik een echt lintje en dat zou ik wel even onder de flocksels vaststrijken. Dom, dom, dom ... een rekkend shirtje en een niet-rekkend lintje. Inderdaad, het boeltje scheurde al door toen Lene het shirtje voor de eerste keer over haar hoofd trok.


Intussen heb ik het lintje doorgestikt en alles terug vastgestreken, maar de scheurtjes blijf je zien. Maar goed dat het shirtje eigenlijk al te klein is (had ik ook beter eens getest voor we eraan begonnen). 

Het enige dat ik trouwens met mijn fotoshoot bereikt heb, behalve 87 lelijke foto's, is een vuil shirtje. Zucht. Gelukkig heb ik net gelezen dat je moddervlekken kan verwijderen door ze voor het wassen in te wrijven met een rauwe aardappel. Kunnen we dat ook meteen eens uittesten.

Inderdaad, ze heeft de macarena geleerd in de vakantieopvang.
Inderdaad², er moet nog een nieuw net rond onze trampoline.
Inderdaad³, ik ♥ kindjes in sponsen broekjes!


Mijn metekindje, wiens naam ook begint met een L, krijgt er binnenkort een speelshirtje bij! ;-)


Niet meer zo witte longsleeve: Hema.
Flock- en flexfolie: De Banier / Bambiblauw / Flexfolie.nl.

5 opmerkingen

 1. Oh... dat zou mij ook zo knalhard overkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp het wel, het doorstikken staat wel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awel dat vind ik nu pas moedig se, dat je dat ook blogt! Zoooo herkenbaar ook. En waarschijnlijk (hopelijk) ook heel leerrijk. Maar ze lijkt er zich weinig van aan te trekken, jou spring in 't veld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig maar wel leuk geworden :) ik pin het ook

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo,

  ik nomineerde je voor de liebster-award! Als je zin hebt om mee te doen, dan kan je de vraagjes en andere blogs hier terugvinden: http://homemadebysarah.blogspot.be

  Groetjes,

  Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.