Wij zijn er weer klaar voor ...

 
... voor de vakantie!
 
 


 
 
De legende is ongeveer dezelfde als vorig jaar, alleen is de kalender nu niet alleen voor Lene, maar ook voor Thias bedoeld. En hij heeft / wij hebben het geluk dat de kindjes in onze crèche nog even mogen terugkomen in de eerste vakantie nadat ze naar school zijn gegaan.
 
Het is natuurlijk weer een 'work in progress', er zijn nog veel lege dagen (in augustus heb ik ouderschapsverlof, joehoew!). En met die zelfgetekende figuurtjes blijf ik scoren bij de kinderen. ;-)
 
 
P.S.: Geen juffencadeaus hier, dat werd allemaal netjes klassikaal geregeld (maar goed ook, want door mijn schouderpeesontsteking staat mijn naaimachine stof te vergaren - en niet alleen mijn naaimachine eigenlijk). In de klas van Lene maakte een van de mama's stiekem een filmpje van alle kinderen tijdens de turnles (uiteraard met toestemming van alle ouders). Ze mochten vertellen wat ze het leukste vonden dit schooljaar en ook iets over de juf. Dat filmpje kreeg  juf Lies op de laatste dag, samen met een handgemaakt zakje van een van de andere mama's, gevuld met filmtickets. En met een fluoroze boa werd juf Lies zelf de filmster van het jaar!
 

6 opmerkingen

 1. Man (eu ... vrouw), wat een werk! Eigenlijk zou ik hier ook zoiets uit mijn mouw moeten schudden om het overzicht (voor iedereen) te bewaren. Knap, hoor! Enne beterschap gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook één voor Dennis gemaakt. Alleen staat er zoveel niet op. :) Zo is het voor de kindjes ook wat beter vatbaar hè, 'grote vakantie' is zo abstract.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er gezellig uit met die kleurtjes en die poppetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai, wat een werk! Maar soms wel nodig voor de grote vakantie.
  Bij ons dit jaar niet zo moeilijk. Doordat ik met de voet in het gips zit hoeven ze voorlopig niet naar de opvang.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.