Die eerste keer paspelen dus

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Geen gêne op het internet, dus ik deel het met u: mijn eerste paspelband naaide ik in alle haast aan de achterkant vast. Dat kan tellen qua blooper. Maar gelukkig is alles goed gekomen, compleet met blinde rits en alles, en kon ik dit prachtige rokje (al zeg ik het zelf) nog mee op reis nemen. 
Wie mij niet 'in levende lijve' kent, weet bij deze ook dat ik niet bruin word, met de beste wil van de wereld niet. Dus danku Mme Zsazsa, want dankzij uw geweldige boek durf ik nu ook af en toe een rokje te dragen. En mijn excuses aan iedereen die al eens verblind werd door mijn tl-lampen.
 
Ah ja, die schoenen, dat zijn dé Flair-pumps van een paar jaar geleden. In een opwelling gekocht, maar nooit gedragen (behalve dan nu voor de foto natuurlijk). Ze gaan recht de verkleedkoffer voor Lene en Thias in.
 
Stof: alweer een schoontje van bij Pauli.
Paspel: Stoffenspektakel.
Patroon: A-lijn met paspel van Mme Zsazsa.

5 opmerkingen

 1. D'er is volgens mij niets mis met uwe paspel...het ziet er allemaal heel netjes uit! En jewil vast niet weten wat ik allemaal frutsel om iets deftig te krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel goed gedaan!!!
  Mooi stof.

  Geen bericht gekregen van nieuwe update ik ga me nog eens inschrijven via mail!
  Lieve groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. witte benen, wie ziet daar nu naar,
  naar de rokskes daar kijken ze naar ;-)
  heel schoon!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi mooi mooi ! Rokje en benen, en de kleuren van allebei !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt een prachtig rokje! Mooi gemaakt! En ach, die witte benen....ik heb ze ook, maar laat me er niet meer door kennen :) Gewoon lekker een rokje dragen als je daar zin in heb hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties vind ik leuk, bedankt!

Mogelijk gemaakt door Blogger.